Mål och vision

Promotiv står för att tillsammans sträva mot förbättrade försäljningsresultat och kontinuerlig förbättring där kunden alltid står i centrum! Med kombinerade krafter kan vi stärka varandra, kort och gott ‘ Selling together!‘

Selling together!

Vi tror på att Selling together! bygger och stärker företagsrelationer

Promotiv vill bli marknadsledande när det gäller att bygga och stärka företagsrelationer.

Promotiv vill samarbeta med dig!

Promotiv kommunicerar på ett transparant och ärligt sätt. Inga dolda avgifter eller villkor och regler. Vi väljer att vara öppna, transparanta och tydliga i vårt företagande, så att du vet vad du kan förvänta dig av oss.

Vi är partners vilket betyder att vi gör det lilla extra för dig. Du är lojal mot oss och vi är lojala mot dig. Vi erbjuder pro-aktivt stöd i din marknadsföringsverksamhet och i alla dina frågor och önskningar. Vi gör det möjligt genom din personliga account manager och dennes vikarie vid eventuell frånvaro. På så sätt säkerställer vi att vi känner varandra väl och att kommunikationen är enkel och smidig.

Vi tycker om att arbeta tillsammans med dig och dina kunder för att hitta lösningar om eventuella problem uppstår. ‘Selling together!’ är mer än att lägga en order. ‘Selling together!’ är att förena krafter för att understöda dina marknadsföringsaktiviteter och därigenom stärka varandra.

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08-505 000 55 (kan kontaktas från 9.00 - 17.00 måndag till fredag)

LogoTool