Senaste nyheterna

 • Promotiv and Care Plus® join forces. Clipper will launch the sale of Care Plus® products, starting with hand gel, in the promotional industry. Read our press release

  Promotiv och Care Plus® inleder ett samarbete: eftersom bara det bästa duger

  Promotiv och Care Plus® är både nöjda och stolta att berätta om sitt nya samarbete. Care Plus® har nästan 30 års erfarenhet inom specialistområdet hälsosamma och säkra resor. Just nu finns det en enorm efterfrågan på handgel som profilprodukt, och den efterfrågan har lett till början av ett samarbete mellan de två parterna. Promotiv börjar introducera och sälja produkter från Care Plus® bland sina profilprodukter. Ett perfekt samarbete.

  Med stor omsorg och engagemang utvecklar Care Plus® effektiva och ansvarsfulla produkter och hjälpmedel relaterade till hälsa, för användning i hemmet och på resande fot. Care Plus® är en pålitlig tillverkare som har registrerat och följt lagstiftningen för alla produkter. Arnoud Aalbersberg, VD för Care Plus®, gläds över samarbetet med Promotiv. “Det är första gången vi ger oss in på marknaden med profilprodukter. Med ett pålitligt internationellt företag som Promotiv ser vi mycket stor potential för vårt varumärke.”

  Hygien och egenvård är angelägenheter som berör alla. I dessa tider när hela världen oroar sig för coronavirus är hygien viktigare än någonsin. Distributörer frågar allt oftare om produkter som är aktuella för dagens situation. “Vi bemöter givetvis gärna denna efterfrågan”, säger Ruben van ’t Loo, Commercial Lead hos Promotiv, “men i denna situation duger endast det bästa, och därför vi vill kunna leverera kända, registrerade produkter med hög kvalitet. Allt detta kan garanteras med en partner som Care Plus®. Detta innebär att distributörerna kan erbjuda kunderna de bästa produkterna inom området.”

  Att tvätta händerna och smörja in dem med gel står högst upp på listan med åtgärder för att förhindra spridningen av COVID-19. Hygieniskt handgel har blivit en standardprodukt som måste finnas tillgänglig för alla hela tiden. “Vi är övertygade om att denna produkt kommer att vara en populär och oumbärlig profilprodukt även efter coronakrisen”, säger Van ’t Loo. Den första produkten som Promotiv presenterar är självklar; handgel i flaskor med Care Plus®-logotypen på ena sidan, med möjlighet att trycka din egen logotyp på den andra sidan. Företag som delar ut dessa flaskor blir synliga, och skickar ut en tydlig signal: “Vi vill bara ge dig det allra bästa.” Signalen blir tydlig med hygieniskt handgel från Care Plus. Denna rengörande gel innehåller 71,8 % alkohol tillsammans med aloe vera som vårdar huden. En perfekt gåva som Promotiv har höga förväntningar på.

  Det finns många produkter från Care Plus® som passar utmärkt som reklamgåvor. Därför kommer det inte dröja länge innan sortimentet med produkter från Care Plus® utökas. Den första produkterna kan levereras av Promotiv i slutet av juni men kan beställas redan nu.

  Se produkt >

  www.careplus.eu

  www.careplus-shop.nl

  www.promotiv.se

 • Our new product category: Care & Protection View here

  Our new product category: Care & Protection

 • New: PopSockets® PopWallet View here

  New: PopSockets® PopWallet

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08-505 000 55 (kan kontaktas från 9.00 - 17.00 måndag till fredag)

LogoTool