Partner program

Alla partner program har sina egna servicefördelar. Din lojalitet blir därigenom belönad. Vilken typ av partner vill du bli?

CLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Business_Partner.png

Business partner


CLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Premium_Partner.png

Premium partnerCLIPPER:/Footer/Customer Service/Logo_Executive_Partner.png

Executive partnerPromotiv vill gärna samarbeta med dig

Därför vill vi erbjuda dig ett partnerskap, och inbjuda dig att delta i vårt partner program. Detta partnerskap är skräddarsytt enligt omfånget av vårt samarbete och erbjuder attraktiva rabatter och fördelar. Dessa fördelar är avsedda att hjälpa dig nå ditt företags försäljningsmål.

Vi belönar din lojalitet

Vi erbjuder tre partner program. Om du startar som Business Partner har du naturligtvis möjligheten att flytta till våra övriga partner program. När din omsättning i Promotiv ökar, ökar också dina servicefördelar. Är du lojal mot oss är vi lojala tillbaka.

Överblick över din tillväxt

Önskar du veta hur mycke du har köpt hos Promotiv? Bekanta dig med Min Promotiv. efter inloggning kan du se ett mått på din omsättning. Inom loppet av ett kalenderår har du möjlighet att stiga i takt med din omsättning, och samtidigt öka dina fördelar. I början av året blir du automatiskt placerad i det mest passande partner programmet för dig. Det är inte möjligt att bli nedgraderad under ett kalenderår.

CLIPPER:/Footer/Customer Service/CTA_Become-a-partner_SE.png

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08-505 000 55 (kan kontaktas från 8.00 - 16.00 måndag till fredag)

LogoTool