Beställningsinformation

Vad behöver du veta om du vill beställa företagspresenter eller reklamartiklar med tryck?

Vi har samlat den viktigaste informationen här. Vill du ha mer information kan du klicka på länkarna eller kontakta oss.

Beställning

Du kan enkelt beställa dina produkter utan tryck via e-post eller direkt via internet.

Färger och typsnitt

För beställningar med endast text, vänligen ange ett standardtypsnitt och önskad tryckfärg. Om du önskar en annan tryckfärg än standardtryckfärg, vänligen ange den riktiga PMS-färgen så att vi kan matcha den så nära som möjligt.

CLIPPER:/NEW_Font_colour_white-label-SE.png

Beställningsbekräftelse

Inom 24 timmar att vi har tagit emot er beställning, kommer ni att få en beställningsbekräftelse med gratis digitalt korrektur. Gå genom denna bekräftelse noggrannt, och kontakta oss vid eventuella fel.

Minimiorder och tilläggskostnader

Det finns inget minsta antalg. För varje produkt kan du alltid öka och minska den mängd du vill ha. 

Leveransvillkor

Du kan läsa våra sälj-, och leveransvillkor digitalt. Vid förfrågan sänder vi gärna en tryckt kopia. Leveransen inkluderar emballage, men exkluderar moms och eventuella fraktkostnader. Betalningsvillkoren är inom 30 dagar efter fakturering med positiv kreditvärdering. Vi reserverar oss för tryckfel, färgavvikelser, och prisjusteringar samt ändringar gällande moms och lagstadgade avgifter.

Över-/Underleverans

Trots noggranna rutiner händer det att vi levererar för mycket eller för lite. Över-/underleverans överstiger aldrig 4%. Du betalar självklart endast för den upplaga som har levererats.

Leveranstid

Leveranstiden beror på datumet då tryckprovet har godkänts, samt frakttiden från vårt centrallager. Genomsnittlig leveranstid för paket är 1-2 arbetsdagar. Beställningar utan tryck, samt varuprov beställda innan 12.00 skickas samma dag. Önskar ni tryckta varor inom kort? Vår Expresservice är lösninge för dina behov.

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08-505 000 55 (kan kontaktas från 9.00 - 17.00 måndag till fredag)

LogoTool